При предната смяна на маслото също имаше масло по въз.филтър и по трубите към него смисул само на скобите където са надките сложих някъкъф облутнител исчистих добре и после не съм забелязвал сега смених маслото без да слагам уплатнител и отново има масло по филтъра колата си върви норамално не се забелязва нищо има ли от какво да се притееснявам или да си карам така
Известие
Collapse
No announcement yet.
Масло по въз.филтър
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от patrona Покажи съобщениеТо няма начин да не доливаш.
Comment
-
Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщениеЧак да не доливаш не, но има голяма разлика от доливане на 0.5л и доливане на над литър-два
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеНа 1000км или от смяна до смяна?
Comment
-
то всички дизели сме така...не само 2.0тд
варианта е маркучето от мотора да се отскубне и да се пусне надолу някъде да се оттича...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщението всички дизели сме така...не само 2.0тд
варианта е маркучето от мотора да се отскубне и да се пусне надолу някъде да се оттича...Аз моята я настъпвам доста - колкото може, и масло почти не пипа, но незнам какви са нормалните загуби на масло за тоя мотор.
Comment
-
Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщениеТо и аз съм го направил това,макар че цапа съвсем малко, ръгнах го в един кръгъл отвор към калника. Но това е само за да не цапа филтъра, не помага да доливаш по-малкоАз моята я настъпвам доста - колкото може, и масло почти не пипа, но незнам какви са нормалните загуби на масло за тоя мотор.
Само дето така както хвърля масло, маслото ходи по турбото и после по кулера и се прее*ава цялата работа...
Аз съм сигурен, че който и да си отвори кулера от тука с 2ките, всичките ще са пълни с масло, както беше моя на Делтата...Last edited by Satanism; d.m.y г., 11:33.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениемен масло не ми губи...само ми цапа тръбите след филтъра.За щастие точно преди дебитомера и филтъра на 156-цата тръбата е във формата на обърнато U и маслото не може да мине...
Само дето така както хвърля масло, маслото ходи по кулера и после по турбото и се прее*ава цялата работа...
Аз съм сигурен, че който и да си отвори кулера от тука с 2ките, всичките ще са пълни с масло, както беше моя на Делтата...
Comment
Comment